Coach, Coaching, CoachHub

Coaching y consultoría en liderazgo empresarial
coaching ejecutivo
Coach Hub

Desarrollo del liderazgo

 

Lehetőséget ad felső- és középvezetőknek, hogy megfelelő visszajelzést kapjanak,  és fejlődjenek. Megtalálják a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Salud y bienestar

 

Fomenta y apoya la salud mental. Ayuda a crear una cultura del cuidado en el lugar de trabajo. Promueve el bienestar general mediante asesoramiento y coaching proactivos y personalizados.

A Coach a Coaching és a CoachHub támogat, Segít a Cél és a Siker elérésében.

A CoachHub támogatja, hogy Felfedezze teljes Potenciálját.
Az Önmagában, és Csapatában rejlő lehetőségeket.
¡Saluda a tu nueva casa!

Qué hacemos en CoachHub Coachingpodemos asesorarle si lo necesita
Nuestros clientes sikeres döntéshozó vezetők, akinek azért van szükségük Coachra, hogy rövidebb idő alatt, velünk még sikeresebbek lehessenek!
Találja meg nálunk az ideális Coachát!

Te ayudamos a encontrar el equilibrio entre vida y trabajo - Life Coaching

Ayudamos con las preguntas adecuadas y una metodología de coaching ágil

Se arroja nueva luz sobre los escollos y problemas

Con nosotros encontrará sus propias respuestas, soluciones individuales, talentos ocultos

Para tener más éxito, puedes desarrollarlo en CoachHub:

  • solucionador de problemas de gestión, gestor de conflictos
  • sus habilidades de comunicación
  • métodos de organización de procesos y gestión del tiempo
  • estilo de negociación y presentación
  • actitud personal...

Desarrollo del liderazgo - Coach de liderazgo ejecutivo

Fortalézcase a sí mismo, refuerce su potencial de liderazgo e inspire a su organización. El conocimiento y el potencial están dentro de nosotros, pero a veces necesitamos un poco de ayuda.

Bienestar y salud de los empleados - Business Coach & Life Coach

Ofrece posibilidades de mejorar el bienestar y la salud de los trabajadores. Sienta las bases para una vida más productiva y sin estrés.

Talento y rendimiento - Ventas y coaching en línea

Jól felépített tehetséggondozással növeli a motivációt, elkötelezettséget,  eredményességet és az azonnali teljesítményt

Cambio y Liderazgo - Cambio y Tiempo Coaching

El cambio es constante y necesario. La transformación estratégica es fundamental para el éxito de cualquier organización

Legfrisebb írásaink

Coaching Jelentése
Coaching Jelentése

“Coaching” egy olyan folyamatot jelent, amelyben egy személy (a coach) segíti és támogatja egy másik személy (a coachee) személyes vagy szakmai fejlődését. A coaching célja az, hogy elősegítse a coachee önként vállalt céloinak elérését, fejlessze készségeit, és segítsen neki megtalálni saját válaszait és megoldásait.

Coach Jelentése
Coach Jelentése

A “coach” szó eredete visszavezethető a 16. századi francia „coche”-ra, ami egy főúri hintót jelentett. A kifejezés idővel átvitt értelmet kapott, az életvezetést támogató szakemberre utalva. A modern értelemben vett coach szakma a 20. században alakult ki, ahol az egyéni fejlődés, motiváció és célok elérésének terén nyújt segítséget. Ma már a coach szó globálisan ismert és elterjedt, és számos területen alkalmazzák, beleértve a karriert, az életvezetést, a sportot és az üzleti világot.

Kiemelt Oldalaink

Sales Coaching & Sales Coach

Sales Coaching & Sales Coach

A Sales Coaching egy folyamat, mely során egy tapasztalt szakember, a Sales Coach felszínre hozza az Ügyfélben (coachee), jelen esetben a kereskedőben rejlő lehetőségeket a teljesítményük javítása érdekében. A Coaching során a coach segítséget nyújt a célkitűzések meghatározásában, a problémák azonosításában és megoldásában, valamint a személyes és szakmai fejlődés támogatásában.

A SalesCoach, általában segítő kérdésekkel, máskor pedig provokatív kérdésekkel előmozdítja és szélesíti a sales potenciálját. Figyelemmel kíséri az egyéni sales teljesítményt, akár tárgyalásokon is részt vesz, hogy azonosítsa a fejlesztendő területeket, és megerősítse a sikerhez vezető viselkedést.

Sales Coach y Sales Coaching no sólo se centran en las cifras, sino que también prestan especial atención al desarrollo individual.

Aktuális blogcikkeinkből

Modelo de Coaching GROW
Modelo de Coaching GROW

A GROW modell a vállalkozások növekedési folyamatait és stratégiáit vizsgálja.
GROW Modell Komponensei: 1. Cél (Goal):; 2. Valóság (Reality):; 3. Lehetőségek (Options):; 4. Előre Haladás (Will, Way Forward):.

El modelo GROW es un modelo empresarial que analiza los procesos y estrategias de crecimiento de las empresas. Este modelo ayuda a las empresas a comprender cómo pueden ser más eficientes y aumentar sus ingresos y su cuota de mercado.

Sobre nosotros

A CoachHub En persona o en línea, ÁgilServicio de coaching empresarial y de liderazgo. Ofrecemos coaching personalizado y desarrollo profesional. apoyamos a nuestros clientesencontrar su potencial de forma más eficaz y rápida.

Apoyamos su desarrollo con nuestro experimentado y curtido equipo de Top Coaches, Top Managers, Coaches Ejecutivos, Profesionales, Empresariales y de Desarrollo Personal, activos en el mundo empresarial.

A ayudamos a los líderes en su transformación en líderes inspiradores. Ayudamos a los líderes a ser más eficaces, más satisfechos, más leales y más productivos.

Le ayudamos a alcanzar sus objetivos más rápidamente.
Acepte el reto. Prémiese.

coach coaching coach hub coach hu online coach

No espere más, empiece a diseñar su propio camino hoy mismo.

9 + 11 =

CoachHub

Póngase en contacto con

 

Teléfono:  +36 (50)-108-2764

Correo electrónico:  e-mail küldése nekünk

Título:  HU - 1119 Budapest, Hadak útja 6/A.

CoachHub Hungría - CoachHub.hu

es_ESSpanish