Sales Coaching & Sales Coach

For Business Owners, Executives, Commercial, Sales Managers, Sales, Dealers, Account Managers, Sales, Farmer/Hunter Business Development Managers. Schedule a Sales Coaching AppointmentA Sales Coach

What is the sales coaching?
Ki a Sales Coach?
Mi az Értékesítési Coaching?
Miben segít a Sales Coaching?

What is Sales Coaching?

An Coaching Tool for better Customers, the right See result the larger commercial Successes to achieve.

Sales Managers, (and often Sales people themselves) invest in Sales coaching to maximise the performance of their salespeople and enable them to positively influence the sales organisation. The Sales Coaching process is designed to support and equip all salespeople to effectively achieve their personal quota, as well as team quota and goals, and higher Customer Satisfaction.

What does a Sales Coach do and for what purpose?

Sales Coaching egy folyamat, mely során egy tapasztalt szakember, a Sales Coach felszínre hozza az Ügyfélben (coachee), jelen esetben a kereskedőben rejlő lehetőségeket a teljesítményük javítása érdekében. A Coaching során a coach segítséget nyújt a célkitűzések meghatározásában, a problémák azonosításában és megoldásában, valamint a személyes és szakmai fejlődés támogatásában.

The Coach does not give specific instructions, but helps salespeople to discover their individual potential and opportunities. In addition, during the coaching process, the Sales Coach also provides feedback for improvement. The goal of sales coaching is to improve performance and increase sales results.

A SalesCoach, általában segítő kérdésekkel, máskor pedig provokatív kérdésekkel előmozdítja és szélesíti a sales potenciálját. Figyelemmel kíséri az egyéni sales teljesítményt, akár tárgyalásokon is részt vesz, hogy azonosítsa a fejlesztendő területeket, és megerősítse a sikerhez vezető viselkedést.

The Sales Coach and Sales Coaching focuses not only on numbers, but also pays close attention to individual development.

Sales Coaching terén
What can we help you with?

Goal and Vision Setting

Effectiveness

Success, Competitive advantage

Customer satisfaction

U

Customer acquisition, Retention

Loyalty

Networking

Efficiency

Our Business Approach to Sales Coaching

A good coach does not need to understand the profession of the client or coachee to achieve success with his or her Client. But be a good coach and find common ground. An initial conversation is an option for this. It is occasionally available free of charge, Pro Bono Sales Coaching is the right time.

However, we believe that if we can do it, even top working as a manager in the field and with sales, it will help you get even more out of your coachee. That's why we know that the most suitable Coach for this area is someone who does it on a daily basis, applies it. With CxO level Clients, working day in, day out with CEOs, commercial directors and business leaders at the largest international companies or thriving domestic businesses. successful or less successful sales, salespeople, traders.

A Sales Coachunk LinkedIn profilja

sales coaching értékesítési coaching sales coach sales vezetői coach, értékesítési coaching<br />értékesítési coach megegyezés

The benefits of Sales Coaching

What can the Sales Coach and the Sales Coaching process help and improve?

 • More effective sales performance. Increases revenue and profit.
 • Salespeople will be more confident and motivated.
 • They better understand and listen to the needs of their customers (consultative attitude).
 • They can deal more effectively with difficult situations and changes.
 • Better adapt to changing customer needs and market environment
 • They will improve their sales techniques, making them more effective.
 • It helps them to achieve and exceed their objectives.
 • It supports their personal and professional development and builds loyalty.
 • It significantly improves personal and team performance.
 • Facilitates Business Network Expansion, Customer Acquisition, Communication
 • Lay the foundations for easier access to new customers and retention
 • It helps you win bigger cases, close bigger cases.
 • Increase customer satisfaction, strengthen customer retention.

Why Sales Coaching, Why Sales Coaching is good for companies and managers Active vision, strategy and roadmap to achieve your goals

Cost savings: Well-trained and efficient salespeople will waste less time on factors such as rejections or errors, which can mean cost savings for the company.


Competitive advantage in the market: Well-prepared and effective sales people and sales managers help companies strengthen their position in their markets and even conquer new markets.


Faster adaptation to change: Companies need managers and salespeople to adapt to market changes and customer needs. Coaching helps to be more flexible and effective in these situations.

Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési coaching coach 2
Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési coaching coach 3

Scaling and maintaining a healthy operation & culture, results

 • Communication skills development
 • Improved conflict management skills
 • Support for teamwork and cooperation
 • Exceeding targets and performance requirements
 • Increased motivation and commitment
 • Strengthening performance evaluation and feedback
 • Improving opportunities for business development and competitiveness
 • Raising expectations and Corporate values

The Sales Coach támogatja az értékesítőt, a vezetőt és az értékesítési csapatot elakadásaik feloldásában.
Támogatja fejlődésében, az értékesítési folyamtokban, motivációban és a célok gyorsabb és hatékonyabb elérése érdekében.

Sales Coach - Ügyfélelégedettség, Ügyfélkapcsolatok
Ügyfélelégedettség, Ügyfélkapcsolatok, Networking
Sales Coach - Motiváció
Önbizalom, Motiváció és Időmenedzsment
Sales Coach - Célok, Eredményesség, Növekedés, Csapat
Eredményesség, Növekedés és a Csapat

A Sales Coach

A CoachHub-nál a Coach tevékenységet világelső cégeknél,  vállalatoknál szerzett Felsővezetői, Kereskedelmi Igazgatói  tapasztalattal is rendelkező Coach végzi!

Így dolgozik egy cOACHhUB Sales Irányba Szakosodott cOACH

Testre szabott stratégiákkal, mély iparági szakértelemmel és rendíthetetlen megbízhatósággal támogatunk és ezzel nyújtunk bizonyítottan átalakító eredményeket a ügyfekeink, a coachee-k számára, az üzleti siker érdekében.

Rob, Radó Róbert Coach, Sales Coach, Executive Coach, Vezetői Coach, Business Coach. A cégvezetők, értékesítési vezetők a Sales Coachingba fektetnek be, hogy maximalizálják a saleseik, a kereskedőik teljesítményét, a profitot és képessé tegyék őket arra... Sales coaching Róbert Radó Radó Róbert Sales & Executive Coach Sales Coach Sales Coaching Értékesítési coaching Tanácsadó Üzleti tanácsadó személyi tanácsabó business coach Üzleti coach
Sales Coach, Sales Coaching Video Előnézeti kép

Értékesítői Coach – Értékesítői Coaching

Szabadítsuk fel az Üzleti Potenciálokat Együtt!

Hosszútávú Ügyfelek

Customer satisfaction

Hatékony kommunikáció és ügyfélkapcsolatok fejlesztése, aktívabb figyelés és megértés az ügyfélelégedettség és hűség növelése érdekében.

Hatékonyság & Lojalitás

Önbizalom & Motiváció

Sales Coach segíti növelni a motivációt és önbizalmat az értékesítők körében, elősegítve ezzel hatékonyabb értékesítési eredmények elérését.

Eredményesség & Siker

Célok & Eredmények

A Sales Coach és a sales coaching eszközökkel támogat a célmeghatározásban, a fejlesztésében és az értékesítési eredmények elérésében.

Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési coaching coach 4

Dolgozzunk Együtt – Coach – Coaching

Coachként Minden méretű, típusú Vállalattal és Ügyféllel sikerrel dolgozunk.

Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési coaching coach 6

Tárgyalási Készségek

A Sales Coach szerepe kiemelkedik a tárgyalási készségek tökéletesítésében, oly módon, hogy létrehozza az ideális alapot a sikeres üzletek sikeres lebonyolításához.

Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési coaching coach 7

Csapatmunka és Motiváció

Csoportos sales coaching a csapatmunka és motiváció erősítésére összpontosít, elősegítve az összehangolt erőfeszítéseket, támogatva a kitűzött cél elérését. 

Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési coaching coach 8

Fókusz és Célkitűzés

Egy sikeres Sales Coach segít az értékesítőknek fókuszálni a céljaikra, és képes hatékonyan támogatni, segíteni megtalálni a saját utat a siker felé.

Radó Róbert - Sales Coach

Radó Róbert - Sales Coach

Regionális Sales Igazgató, Felsővezető. Sales & Executive Coach

Szenvedélyem az Ügyfelek, az Ügyfélelégedettség, általában az emberek, a Coaching alapú Sales Vezetés és maga a Coaching. (Vezetői-, Üzleti-, és Sales).
Kiemelten sokat tanultam, tettem és tapasztaltam ahhoz, hogy Coachinggal Ügyfeleimet támogathassam és Őket is azzá segíthessem válni, akik lenni szeretnének.
Olyan Vezető és Top Coach vagyok aki azokat Coacholja akik tenni, változni és változtatni akarnak. E mentén támogatom átalakulásukat, a saját céljuknak megfelelően, – többnyire – még sikeresebbé.

Rob LinkedIn Profilja

sales coaching értékesítési coaching sales coach sales vezetői coach, értékesítési coaching értékesítési coach megegyezés

Don't wait any longer, start designing your own path today!

6 + 1 =

Coaching Gyakori Kérdések (GyIK)

Who is a Sales Coach?

Egy szakértő, aki segíti az értékesítőket és értékesítési csapatokat, az értékesítési vezetőket a készségeik fejlesztésében, valamint a hatékonyabb értékesítési eredmények elérésében. A Coach segíti a Coachee-t a célokat meghatározni, stratégiákat kidolgozni, és személyre szabott támogatást nyújt az értékesítők számára. Célja az értékesítők fejlesztése, motiválása és a sikerhez vezető úton való hatékony támogatása. De a munkát maga a Coachee, az érintett Sales végzi.

Mit csinál egy Értékesítőnek a Coach támogató szakembere?

A Kereskedők, a Sales szakemberek Coacha a Saleseket, az  Értékesítőket, Kereskedőket, Üzletfejlesztőket, Account Managereket és Vezetőiket támogatja és fejleszti, segítve őket a készségeik és teljesítményük javításában. A coach segít célokat kitűzni, stratégiákat kidolgozni, és személyre szabott támogatást nyújt a hatékonyabb értékesítés érdekében.

Mit jelent a Sales Coaching? Mi a Coaching?

A sales coaching az értékesítők és értékesítési csapatok fejlesztését szolgáló folyamat, ahol egy tapasztalt coach támogatja és irányítja a készségek, stratégiák és teljesítmény javítását.

Hogyan segít a Coach a cégem Sales, értékesítési csapatának fejlődésében?

A Coach szorosan együttműködik  a Sales csapattal a készségek tökéletesítésében, célkitűzések meghatározásában és hatékony értékesítési stratégiák kidolgozásában. Segíti a motiváció növelését a sok nemleges ügyfélválaszok ellenére is. Az értékesítőknek visszajelzéseket ad a teljesítményükről, és segít az előforduló problémák megoldásában a Sales Coachee-nak. A Coach a csapat egészét erősíti, támogatva az együttműködést ezáltal elősegítve a sikeres üzletek lebonyolítását.

Mit csinál az Értékesítési Coach, amikor Shadow Coacinggal segíti az Ügyfelét, a Coacheet?

A Coach a Shadow Coaching során az ügyfelét, a coacheet, követi és megfigyeli a hétköznapi, éles értékesítési interakciók során, miközben valós időben zajlanak a tevékenységek. A Coach aktívan figyeli az értékesítőt, és az észrevételeken keresztül támogatást, visszajelzést és iránymutatást nyújt. Az ilyen típusú coaching lehetőséget ad a coachee számára, hogy gyakorlat közben tanuljon és fejlődjön, miközben a coach azonnali visszajelzéseivel és tanácsaival segíti a hatékonyabb és eredményesebb értékesítési készségek kialakítását.

Miben segít a Sales, Értékesítői Coach?

A Coachee, azaz értékesítő készségei fejlesztésében, célok kitűzésében, hatékonyabb stratégiák kidolgozásában és általában az értékesítési teljesítmény növelésében támogatja az ügyfelét az értékesítőt vagy az értékesítési vezetőt.

Milyen módszereket alkalmaz a Kereskedői Coach?

A coach számos módszert alkalmaz, beleértve az egyéni személyes vagy online coaching-üléseket, szerepjátékokat, videóelemzést, mentorálást, csoportos tréningeket és visszajelzéseket.

Hogyan zajlik egy Online Coaching ülés?

Az Online Coaching ülés videohívások vagy virtuális konferenciaplatformok segítségével történik. A coach és az értékesítő online kapcsolaton keresztül dolgoznak együtt.

Miben különbözik az Online Coaching a személyes, az élő találkozástól?

Az Online Coaching ugyanazokat a hatékony Coaching módszereket alkalmazza, mint az élő találkozások során, de azokat Online platformokon keresztül valósítja meg. Rugalmasabb, kényelmes és a távolságokat leküzdő megoldás, ezáltal hatékony és időtakarékos.

Mennyi ideig tart egy átlagos Online Coaching ülés?

Az Online Coaching ülések hossza változhat, de általában egy-egy online Coaching ülés 60-90 percig tart, az egyéni igényektől és céloktól függően.

Mennyi ideig tart egy átlagos Értékesítői személyes Coaching ülés?

A Személyes Coaching ülések hossza változhat, de általában egy-egy Coaching ülés 60-90 percig tart, az egyéni igényektől és céloktól függően.

Ki részesülhet a Értékesítői Coachingban?

Minden olyan egyéni Sales, Értékesítő, Értékesítési csapat vagy Vezető, aki fejleszteni kívánja az értékesítési készségeit, szeretné elérni céljait vagy dolgozni a jobb eredmények eléréséért.

Kinek ajánlott a Értékesítői Coaching?

Minden értékesítőnek és értékesítési csapatnak ajánlott, akik szeretnék fejleszteni készségeiket, növelni motivációikat, eredményességüket, az Ügyfél elégedettséget és elérni az üzleti célokat.

Ajánlott-e az Értékesítői Coaching a tapasztalt értékesítőknek is?

Igen, a Coaching mind a kezdő, mind a tapasztalt értékesítőknek kiváló lehetőséget nyújt a készségeik fejlesztésére, lojalitás és motiváció növelésre és az eredményesebb értékesítés elérésére.

Hasznos lehet a Kereskedői Coaching a Kereskedelmi- és vállalatvezetőknek is?

Igen, hasznos lehet mind a kereskedelmi vezetőknek, mind pedig a vállalatvezetőknek, mivel segít hatékonyabb vezetővé válni és támogatja az értékesítési csapat teljesítményének növelését és növeli a vezető hitelességét mind az ügyfelek, mind a sales csapat szemében. Mindezek mellett mindenki számára extra motivációt jelenthet.

Milyen méretű vállalatoknak ajánlott a Coaching?

A Coaching alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatoknál egyaránt, és a méret nem befolyásolja annak hatékonyságát.

Hogyan választható ki a megfelelő Értékseítői Coach?

A megfelelő Coach kiválasztásánál fontos figyelembe venni az iparági tapasztalatot, referenciákat, valamint az egyéni és vállalati célokkal való egyezést. Emellett sokat segíthet minden tekintetben ha a (pl.:Kereskedők fejlesztésével foglalkozó) Coach rendelkezik Sales vezetői tapasztalatokkal is.

Mikor érdemes elkezdeni a Sales, az Értékesítési Coachingot?

Az Értékesítői, Értékesítési Coaching bármikor elkezdhető, de különösen ajánlott, amikor az értékesítők fejlesztésére, új stratégiák bevezetésére vagy teljesítményjavításra van szükség.

Miért lehet előnyös egy cég számára a Kereskdeői fejlesztés a Coaching?

A Coaching előnyös lehet a cég számára, mert segít növelni az értékesítési teljesítményt, javítani az ügyfélszolgálatot és erősíteni az értékesítési csapat összetartását.

Mennyi időt vesz igénybe a fejlődés a coaching során?

A fejlődés időbeli kerete egyéni és vállalati függő, azonban a rendszeres coaching segíthet gyorsabb és hatékonyabb fejlődés elérésében.

Milyen eredményeket várhatunk a salescoachingtól?

Az eredmények egyedi lehetnek, de általában magukban foglalják az értékesítési teljesítmény növekedését, hatékonyabb kommunikációt és motiváltabb csapatot.

Milyen tapasztalattal rendelkezik a Coach?

A Coachok tapasztalata változó, de fontos, hogy olyan Coach-ot válasszunk, aki rendelkezik az adott iparágban és értékesítési környezetben szerzett releváns tapasztalatokkal.

Hogyan kezdhető el a Coaching?

A Coaching megkezdéséhez keressünk fel egy tapasztalt Coach-ot, beszéljük meg az elvárásokat és célokat, majd kezdjük meg a rendszeres Coaching üléseket.

Milyen tapasztalatokkal kell rendelkeznie egy jó SalesCoachnak?

Egy jó Coachnak széleskörű tapasztalattal kell rendelkeznie az értékesítési területen, beleértve az iparági ismereteket és (Értékesítőfejlesztő coach esetén) az értékesítési stratégiák mélyebb megértését.

Mennyi ideig tart egy átlagos coaching folyamat?

Az időtartam egyedi, de általában egy coaching folyamat több hónaptól akár egy évig is terjedhet, az egyéni és cég céljaitól és specifikációktól függően.

Mire figyeljek a legjobb Sales Coach kiválasztásakor a saját célcsoportom vagy iparágam szempontjából?

Érdemes olyan Coachot választani, aki rendelkezik tapasztalattal vagy szakértelemmel az adott célcsoport vagy iparágban, mert ez segíti az értékesítési stratégiák és tanácsok célzott alkalmazását.

Mi a Sales Coaching szerepe?

sales coaching fontos szerepet játszik az értékesítési képviselők teljesítményének maximalizálásában és a sales szervezet pozitív irányú befolyásolásában.

Mi az Értékesítési Coaching?
 • Az értékesítési coaching olyan folyamat, amely során minden értékesítési képviselőt támogatnak és felszerelnek annak érdekében, hogy hatékonyan elérjék a saját kvótájukat és a csapat céljait.
 • Iteratív, személyre szabott és inkluzív.
 • Az értékesítési coach segíti a munkavállalókat a fejlődésben, a csapat sikeréhez való hozzájárulásban és a teljesítményükért való felelősségvállalásban.
Mit tesz az értékesítési coach? Mit tesz a Sales Coach?
 • Figyeli az egyéni képviselő teljesítményét annak érdekében, hogy azonosítsa a fejlesztési területeket.
 • Erősíti azokat a viselkedéseket, amelyek a sikerhez vezetnek.
 • Fejlesztési kezdeményezéseket hoz létre, hogy növelje a képviselők magabiztosságát és szükséges eszközöket és készségeket biztosítson számukra.
 • Az egyéni fejlődésre összpontosít, nem csak a számokra.
Mik az értékesítési coaching előnyei:
 • Segít a képviselőknek nagyobb üzleteket kötni.
 • Kezeli a vásárlás gyakori akadályait.
 • Növeli a csapat bevételét.
Mik az Értékesítési Coaching legjobb gyakorlatai?
 • Kerüld el, hogy pontosan megmondják az értékesítőknek, mit tegyenek; inkább a végső célt helyezd előtérbe, és hagyd, hogy ők találják meg a részleteket.
 • Az egyéni motivációkhoz, erősségekhez és gyengeségekhez igazítsd az ajánlásokat.
Mik az Kereskedői Coaching néhány példái?
  • Szerepjátékok.
  • Konstruktív visszajelzés nyújtása.
  • Készségfejlesztő gyakorlatok.
Mitől hatékony az Értékesítői Coaching?

A hatékony értékesítéői coaching pozitívan befolyásolja az értékesítők, a sales szakemberek teljesítményét, és erőteljes befektetés minden értékesítési csapat számára! 

Mi az Értékesítő Coaching célja?

A coaching célja, hogy segítse a sales szakembereket abban, hogy hatékonyabbak legyenek a munkájukban. Ez a cél számos konkrét célra bontható le, beleértve a következőket:

 • A sales teljesítmény javítása
 • Az értékesítési készségek fejlesztése
 • Az értékesítési motiváció növelése
Milyen Sales Üzleti Coaching Technikák vannak?

Az Értékesítési coaching egy személyre szabott folyamat, amely az adott sales szakember egyedi igényeihez igazodik. A coaching folyamat során a coach és a sales szakember együttműködnek annak érdekében, hogy meghatározzák a szakember céljait és kidolgozzák a célok eléréséhez szükséges stratégiát. A coaching folyamat során a coach a következő technikákat alkalmazhatja:

 • Feedback: A coach visszajelzést ad a sales szakembernek a teljesítményéről. Ez a visszajelzés segíthet a sales szakembernek abban, hogy azonosítsa a fejlesztendő területeket.
 • Tanácsadás: A coach tanácsot ad a sales szakembernek a teljesítményének javításához. Ez a tanácsadás segíthet a sales szakembernek abban, hogy új technikákat tanuljon meg és alkalmazzon.
 • Gyakorlás: A coach gyakorlási lehetőségeket biztosít a sales szakembernek a készségei fejlesztéséhez. Ez a gyakorlás segíthet a sales szakembernek abban, hogy a tanultakat megszilárdítsa.
Mit csinál egy Coach?

Egy coach egy olyan személy, aki segít másoknak abban, hogy elérjék a céljaikat. A coaching egy olyan folyamat, amely során a Coach és az Ügyfél együttműködnek annak érdekében, hogy meghatározzák az Ügyfél céljait, kidolgozzák a célok eléréséhez szükséges stratégiát. A Coach támotja az Ügyfelet, hogy gyorsabban megvalósíthassa az általa kitűzött célokat.

Milyen készségei vannak egy coachnak?

A coachok olyan személyek, akiknek erős készségeik vannak a következő területeken:

 • Kommunikáció: A coachoknak képesnek kell lenniük hatékonyan kommunikálni a klienseikkel.
 • Hallgatás: A coachoknak képesnek kell lenniük figyelmesen hallgatni a klienseiket.
 • Empátia: A coachoknak képesnek kell lenniük megérezni a klienseik érzéseit.
 • Problémamegoldás: A coachoknak képesnek kell lenniük hatékonyan megoldani a problémákat.
 • Motivation: A coachoknak képesnek kell lenniük motiválni a klienseiket, ügyfeleiket.
Miért éri meg a Coach? Miért éri meg a Coachot felkeresni?

A coachok értékes Szakemberek az Ügyfeleik, a Coacheek számára, akik el akarják érni a céljaikat. A coachok segíthetnek az embereknek abban, hogy hatékonyabban legyenek, és gyorsabban, hatékonyabban, eredményesebben elérjék a személyes és szakmai céljaikat.

CoachHub

Contact

 

Telephone:  +36 (50)-108-2764

Email:  e-mail küldése nekünk

Title:  HU - 1119 Budapest, Hadak útja 6/A.

CoachHub Hungary - CoachHub.hu

en_USEnglish