A Sales Coach támogatja az értékesítőt, a vezetőt és az értékesítési csapatot elakadásaik feloldásában.
Támogatja fejlődésében, az értékesítési folyamtokban, motivációban és a célok gyorsabb és hatékonyabb elérése érdekében.

Sales Coach - Ügyfélelégedettség, Ügyfélkapcsolatok
Ügyfélelégedettség, Ügyfélkapcsolatok, Networking
Sales Coach - Motiváció
Önbizalom, Motiváció és Időmenedzsment
Sales Coach - Célok, Eredményesség, Növekedés, Csapat
Eredményesség, Növekedés és a Csapat

A Sales Coach

A CoachHub-nál a Coach tevékenységet világelső cégeknél,  vállalatoknál szerzett Felsővezetői, Kereskedelmi Igazgatói  tapasztalattal is rendelkező Coach végzi!

Így dolgozik egy cOACHhUB Sales Irányba Szakosodott cOACH

Testre szabott stratégiákkal, mély iparági szakértelemmel és rendíthetetlen megbízhatósággal támogatunk és ezzel nyújtunk bizonyítottan átalakító eredményeket a ügyfekeink, a coachee-k számára, az üzleti siker érdekében.

Rob, Radó Róbert Coach, Sales Coach, Executive Coach, Vezetői Coach, Business Coach. A cégvezetők, értékesítési vezetők a Sales Coachingba fektetnek be, hogy maximalizálják a saleseik, a kereskedőik teljesítményét, a profitot és képessé tegyék őket arra... Sales coaching Róbert Radó Radó Róbert Sales & Executive Coach Sales Coach Sales Coaching Értékesítési coaching Tanácsadó Üzleti tanácsadó személyi tanácsabó business coach Üzleti coach
Sales Coach, Sales Coaching Video Előnézeti kép

Értékesítői Coach – Értékesítői Coaching

Szabadítsuk fel az Üzleti Potenciálokat Együtt!

Hosszútávú Ügyfelek

Kundenzufriedenheit

Hatékony kommunikáció és ügyfélkapcsolatok fejlesztése, aktívabb figyelés és megértés az ügyfélelégedettség és hűség növelése érdekében.

Hatékonyság & Lojalitás

Önbizalom & Motiváció

Vertriebscoach segíti növelni a motivációt és önbizalmat az értékesítők körében, elősegítve ezzel hatékonyabb értékesítési eredmények elérését.

Eredményesség & Siker

Célok & Eredmények

A Vertriebscoach és a Verkaufscoaching eszközökkel támogat a célmeghatározásban, a fejlesztésében és az értékesítési eredmények elérésében.

Sales Coach beszélgetés

Dolgozzunk Együtt – Coach – Coaching

Coachként Minden méretű, típusú Vállalattal és Ügyféllel sikerrel dolgozunk.

sales coach, sales coaching, Radó Róbert, Tárgyalási készségek finimítása

Tárgyalási Készségek

A Vertriebscoach szerepe kiemelkedik a tárgyalási készségek tökéletesítésében, oly módon, hogy létrehozza az ideális alapot a sikeres üzletek sikeres lebonyolításához.

sales coach, sales coaching, Radó Róbert - Motiváció, csapatmunka

Csapatmunka és Motiváció

Csoportos Verkaufscoaching a csapatmunka és motiváció erősítésére összpontosít, elősegítve az összehangolt erőfeszítéseket, támogatva a kitűzött cél elérését. 

sales coach, sales coaching, Radó Róbert

Fókusz és Célkitűzés

Egy sikeres Vertriebscoach segít az értékesítőknek fókuszálni a céljaikra, és képes hatékonyan támogatni, segíteni megtalálni a saját utat a siker felé.

A CoachHub Kereskedelmi Coach profilja

Radó Róbert - Sales Coach

Radó Róbert - Sales Coach

Regionális Sales Igazgató, Felsővezető. Sales & Executive Coach

Szenvedélyem az Ügyfelek, az Ügyfélelégedettség, általában az emberek, a Coaching alapú Sales Vezetés és maga a Coaching. (Vezetői-, Üzleti-, és Sales).
Kiemelten sokat tanultam, tettem és tapasztaltam ahhoz, hogy Coachinggal Ügyfeleimet támogathassam és Őket is azzá segíthessem válni, akik lenni szeretnének.
Olyan Vezető és Coach vagyok aki azokat Coacholja akik tenni, változni és változtatni akarnak. E mentén támogatom átalakulásukat, a saját céljuknak megfelelően, – többnyire – még sikeresebbé.

Rob LinkedIn Profilja

sales coaching értékesítési coaching sales coach sales vezetői coach

Warten Sie nicht länger, sondern beginnen Sie noch heute mit der Gestaltung Ihres eigenen Weges!

9 + 5 =

Coaching Gyakori Kérdések (GyIK)

Ki a Sales Coach?

Egy szakértő, aki segíti az értékesítőket és értékesítési csapatokat, az értékesítési vezetőket a készségeik fejlesztésében, valamint a hatékonyabb értékesítési eredmények elérésében. A Coach segíti a Coachee-t a célokat meghatározni, stratégiákat kidolgozni, és személyre szabott támogatást nyújt az értékesítők számára. Célja az értékesítők fejlesztése, motiválása és a sikerhez vezető úton való hatékony támogatása. De a munkát maga a Coachee, az érintett Sales végzi.

Mit csinál az Értékesítési Coach?

Az Értékesítési Coach a Saleseket, az  Értékesítőket, Kereskedőket, Üzletfejlesztőket, Account Managereket és Vezetőiket támogatja és fejleszti, segítve őket a készségeik és teljesítményük javításában. A coach segít célokat kitűzni, stratégiákat kidolgozni, és személyre szabott támogatást nyújt a hatékonyabb értékesítés érdekében.

Mit jelent a Sales Coaching? Mi a Coaching?

A sales coaching az értékesítők és értékesítési csapatok fejlesztését szolgáló folyamat, ahol egy tapasztalt coach támogatja és irányítja a készségek, stratégiák és teljesítmény javítását.

Hogyan segít a Coach a cégem Sales, értékesítési csapatának fejlődésében?

A Coach szorosan együttműködik  a Sales csapattal a készségek tökéletesítésében, célkitűzések meghatározásában és hatékony értékesítési stratégiák kidolgozásában. Segíti a motiváció növelését a sok nemleges ügyfélválaszok ellenére is. Az értékesítőknek visszajelzéseket ad a teljesítményükről, és segít az előforduló problémák megoldásában a Sales Coachee-nak. A Coach a csapat egészét erősíti, támogatva az együttműködést ezáltal elősegítve a sikeres üzletek lebonyolítását.

Mit csinál az Értékesítési Coach, amikor Shadow Coacinggal segíti az Ügyfelét, a Coacheet?

A Coach a Shadow Coaching során az ügyfelét, a coacheet, követi és megfigyeli a hétköznapi, éles értékesítési interakciók során, miközben valós időben zajlanak a tevékenységek. A Coach aktívan figyeli az értékesítőt, és az észrevételeken keresztül támogatást, visszajelzést és iránymutatást nyújt. Az ilyen típusú coaching lehetőséget ad a coachee számára, hogy gyakorlat közben tanuljon és fejlődjön, miközben a coach azonnali visszajelzéseivel és tanácsaival segíti a hatékonyabb és eredményesebb értékesítési készségek kialakítását.

Miben segít a Sales, Értékesítői Coach?

A Coachee, azaz értékesítő készségei fejlesztésében, célok kitűzésében, hatékonyabb stratégiák kidolgozásában és általában az értékesítési teljesítmény növelésében támogatja az ügyfelét az értékesítőt vagy az értékesítési vezetőt.

Milyen módszereket alkalmaz a Kereskedői Coach?

A coach számos módszert alkalmaz, beleértve az egyéni személyes vagy online coaching-üléseket, szerepjátékokat, videóelemzést, mentorálást, csoportos tréningeket és visszajelzéseket.

Hogyan zajlik egy Online Coaching ülés?

Az Online Coaching ülés videohívások vagy virtuális konferenciaplatformok segítségével történik. A coach és az értékesítő online kapcsolaton keresztül dolgoznak együtt.

Miben különbözik az Online Coaching a személyes, az élő találkozástól?

Az Online Coaching ugyanazokat a hatékony Coaching módszereket alkalmazza, mint az élő találkozások során, de azokat Online platformokon keresztül valósítja meg. Rugalmasabb, kényelmes és a távolságokat leküzdő megoldás, ezáltal hatékony és időtakarékos.

Mennyi ideig tart egy átlagos Online Coaching ülés?

Az Online Coaching ülések hossza változhat, de általában egy-egy online Coaching ülés 60-90 percig tart, az egyéni igényektől és céloktól függően.

Mennyi ideig tart egy átlagos Személyes Értékesítői Coaching ülés?

A Személyes Coaching ülések hossza változhat, de általában egy-egy Coaching ülés 60-90 percig tart, az egyéni igényektől és céloktól függően.

Ki részesülhet a Értékesítői Coachingban?

Minden olyan egyéni Sales, Értékesítő, Értékesítési csapat vagy Vezető, aki fejleszteni kívánja az értékesítési készségeit, szeretné elérni céljait vagy dolgozni a jobb eredmények eléréséért.

Kinek ajánlott a Értékesítői Coaching?

Minden értékesítőnek és értékesítési csapatnak ajánlott, akik szeretnék fejleszteni készségeiket, növelni motivációikat, eredményességüket, az Ügyfél elégedettséget és elérni az üzleti célokat.

Ajánlott-e az Értékesítői Coaching a tapasztalt értékesítőknek is?

Igen, a Coaching mind a kezdő, mind a tapasztalt értékesítőknek kiváló lehetőséget nyújt a készségeik fejlesztésére, lojalitás és motiváció növelésre és az eredményesebb értékesítés elérésére.

Hasznos lehet a Kereskedői Coaching a Kereskedelmi- és vállalatvezetőknek is?

Igen, hasznos lehet mind a kereskedelmi vezetőknek, mind pedig a vállalatvezetőknek, mivel segít hatékonyabb vezetővé válni és támogatja az értékesítési csapat teljesítményének növelését és növeli a vezető hitelességét mind az ügyfelek, mind a sales csapat szemében. Mindezek mellett mindenki számára extra motivációt jelenthet.

Milyen méretű vállalatoknak ajánlott a Coaching?

A Coaching alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatoknál egyaránt, és a méret nem befolyásolja annak hatékonyságát.

Hogyan választható ki a megfelelő Értékseítői Coach?

A megfelelő Coach kiválasztásánál fontos figyelembe venni az iparági tapasztalatot, referenciákat, valamint az egyéni és vállalati célokkal való egyezést. Emellett sokat segíthet minden tekintetben ha a (pl.:Kereskedők fejlesztésével foglalkozó) Coach rendelkezik Sales vezetői tapasztalatokkal is.

Mikor érdemes elkezdeni a Sales, az Értékesítési Coachingot?

Az Értékesítői, Értékesítési Coaching bármikor elkezdhető, de különösen ajánlott, amikor az értékesítők fejlesztésére, új stratégiák bevezetésére vagy teljesítményjavításra van szükség.

Miért lehet előnyös egy cég számára a Kereskdeői fejlesztés a Coaching?

A Coaching előnyös lehet a cég számára, mert segít növelni az értékesítési teljesítményt, javítani az ügyfélszolgálatot és erősíteni az értékesítési csapat összetartását.

Mennyi időt vesz igénybe a fejlődés a coaching során?

A fejlődés időbeli kerete egyéni és vállalati függő, azonban a rendszeres coaching segíthet gyorsabb és hatékonyabb fejlődés elérésében.

Milyen eredményeket várhatunk a salescoachingtól?

Az eredmények egyedi lehetnek, de általában magukban foglalják az értékesítési teljesítmény növekedését, hatékonyabb kommunikációt és motiváltabb csapatot.

Milyen tapasztalattal rendelkezik a Coach?

A Coachok tapasztalata változó, de fontos, hogy olyan Coach-ot válasszunk, aki rendelkezik az adott iparágban és értékesítési környezetben szerzett releváns tapasztalatokkal.

Hogyan kezdhető el a Coaching?

A Coaching megkezdéséhez keressünk fel egy tapasztalt Coach-ot, beszéljük meg az elvárásokat és célokat, majd kezdjük meg a rendszeres Coaching üléseket.

Milyen tapasztalatokkal kell rendelkeznie egy jó SalesCoachnak?

Egy jó Coachnak széleskörű tapasztalattal kell rendelkeznie az értékesítési területen, beleértve az iparági ismereteket és (Értékesítőfejlesztő coach esetén) az értékesítési stratégiák mélyebb megértését.

Mennyi ideig tart egy átlagos coaching folyamat?

Az időtartam egyedi, de általában egy coaching folyamat több hónaptól akár egy évig is terjedhet, az egyéni és cég céljaitól és specifikációktól függően.

Mire figyeljek a legjobb Sales Coach kiválasztásakor a saját célcsoportom vagy iparágam szempontjából?

Érdemes olyan Coachot választani, aki rendelkezik tapasztalattal vagy szakértelemmel az adott célcsoport vagy iparágban, mert ez segíti az értékesítési stratégiák és tanácsok célzott alkalmazását.

CoachHub

Kontakt

 

Telefon:  +36 (50)-108-2764

E-Mail:  e-mail küldése nekünk

Titel:  HU - 1119 Budapest, Hadak útja 6/A.

CoachHub Ungarn - CoachHub.hu

de_DEGerman