CoachHub Blog

Napi Coaching források
Feliratkozás
Coaching Jelentése

Coaching Jelentése

“Coaching” egy olyan folyamatot jelent, amelyben egy személy (a coach) segíti és támogatja egy másik személy (a coachee) személyes vagy szakmai fejlődését. A coaching célja az, hogy elősegítse a coachee önként vállalt céloinak elérését, fejlessze készségeit, és segítsen neki megtalálni saját válaszait és megoldásait.

bővebben
Coach Jelentése

Coach Jelentése

A “coach” szó eredete visszavezethető a 16. századi francia „coche”-ra, ami egy főúri hintót jelentett. A kifejezés idővel átvitt értelmet kapott, az életvezetést támogató szakemberre utalva. A modern értelemben vett coach szakma a 20. században alakult ki, ahol az egyéni fejlődés, motiváció és célok elérésének terén nyújt segítséget. Ma már a coach szó globálisan ismert és elterjedt, és számos területen alkalmazzák, beleértve a karriert, az életvezetést, a sportot és az üzleti világot.

bővebben
GROW Coaching Modell

GROW Coaching Modell

A GROW modell a vállalkozások növekedési folyamatait és stratégiáit vizsgálja.
GROW Modell Komponensei: 1. Cél (Goal):; 2. Valóság (Reality):; 3. Lehetőségek (Options):; 4. Előre Haladás (Will, Way Forward):.

A GROW modell egy olyan üzleti modell, amely a vállalkozások növekedési folyamatait és stratégiáit vizsgálja. Ez a modell segíti a vállalkozásokat abban, hogy megértsék, hogyan lehetnek hatékonyabbak, és hogyan növelhetik a bevételeiket és a piaci részesedésüket.

bővebben
Coach Budapest: Az Executive Coachingtól a Life Coachingig a CoachHub.hu-val

Coach Budapest: Az Executive Coachingtól a Life Coachingig a CoachHub.hu-val

A mai modern üzleti és személyes életben a hatékonyság és a folyamatos fejlődés elengedhetetlenek a siker eléréséhez. A coaching olyan eszköz, amely ezen célok elérésében kulcsfontosságú lehet, és ma már számos különböző formában jelenik meg. Budapest egy olyan város, ahol a coaching szolgáltatások széles skálája érhető el, és lehetőség nyílik arra, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és helyzetének leginkább megfelelő megoldást. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy melyik fajta coaching szolgáltatás lenne a legmegfelelőbb az adott helyzetedben? A CoachHub.hu neve olyan választást jelent, ahol számos coaching lehetőség közül választhatsz, köztük az executive coaching, business coaching, vezetői fejlesztés, karrier coaching és life coaching közül. De mi is ezek pontosan, és milyen helyzetekben érdemes választanod közülük?

bővebben

Ne várjon tovább, kezdje el kialakítani saját útját még ma!

6 + 5 =

CoachHub

Kapcsolat

 

Telefon:  +36 (50)-108-2764

Email:  e-mail küldése nekünk

Cím:  HU - 1119 Budapest, Hadak útja 6/A.

CoachHub Hungary - CoachHub.hu

hu_HUHungarian