Coach, Coaching, CoachHub

Üzleti Vezetői Coaching és Tanácsadás
Executive Coaching
Coach Hub

Vezetőfejlesztés

 

Lehetőséget ad felső- és középvezetőknek, hogy megfelelő visszajelzést kapjanak,  és fejlődjenek. Megtalálják a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Egészség és jólét

 

Kialakítja és támogatja a mentális egészséget. Segít gondoskodó kultúrát kiépíteni a munkahelyen. Az általános jólétet proaktív, személyes  tanácsadással, coachinggal támogatja.

A Coach a Coaching és a CoachHub támogat, Segít a Cél és a Siker elérésében.

A CoachHub támogatja, hogy Felfedezze teljes Potenciálját.
Az Önmagában, és Csapatában rejlő lehetőségeket.
Üdvözölje ÚJ ÖNMAGÁT!

Mi a CoachHub-nál Coacholunk, ha kell, tanácsot is adunk!
Ügyfeleink sikeres döntéshozó vezetők, akinek azért van szükségük Coachra, hogy rövidebb idő alatt, velünk még sikeresebbek lehessenek!
Találja meg nálunk az ideális Coachát!

Segítjük Munka és Magánélet Egyensúly, Work & Life balance megtalálását - Life Coaching

A megfelelő kérdésekkel és agilis coaching módszertannal segítjük

Új megvilágításba kerülnek eddig elakadásai, problémái

Velünk megtalálja saját válaszait, egyéni megoldásait, rejtett képességeit

Hogy sikeresebb legyen, a CoachHubnál fejlesztheti:

  • vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő
  • kommunikációs képességét
  • folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit
  • tárgyalási-, előadói stílusát
  • személyes hozzáállását…

Vezetőfejlesztés - Executive Vezetői Coach

Erősítse meg önmagát, vezetői potenciálját és inspirálja szervezetét. A tudás és a lehetőség bennünk van, de néha kell egy kis segítség.

Dolgozói jólét és egészség - Üzleti Coach & Life Coach

Teret ad a dolgozók jólétének és egészségének javításához. Megalapozza az eredményesebb és mégis  stresszmentesebb életet.

Tehetség és Teljesítmény - Sales & Online Coaching

Jól felépített tehetséggondozással növeli a motivációt, elkötelezettséget,  eredményességet és az azonnali teljesítményt

Változások és Vezetés - Change & Time Coaching

A változás állandó és szükséges. A stratégiai átalakítás kritikus fontosságú bármely szervezet sikere szempontjából

Legfrisebb írásaink

Coaching Jelentése
Coaching Jelentése

“Coaching” egy olyan folyamatot jelent, amelyben egy személy (a coach) segíti és támogatja egy másik személy (a coachee) személyes vagy szakmai fejlődését. A coaching célja az, hogy elősegítse a coachee önként vállalt céloinak elérését, fejlessze készségeit, és segítsen neki megtalálni saját válaszait és megoldásait.

Coach Jelentése
Coach Jelentése

A “coach” szó eredete visszavezethető a 16. századi francia „coche”-ra, ami egy főúri hintót jelentett. A kifejezés idővel átvitt értelmet kapott, az életvezetést támogató szakemberre utalva. A modern értelemben vett coach szakma a 20. században alakult ki, ahol az egyéni fejlődés, motiváció és célok elérésének terén nyújt segítséget. Ma már a coach szó globálisan ismert és elterjedt, és számos területen alkalmazzák, beleértve a karriert, az életvezetést, a sportot és az üzleti világot.

Kiemelt Oldalaink

Sales Coaching & Sales Coach

Sales Coaching & Sales Coach

A Sales Coaching egy folyamat, mely során egy tapasztalt szakember, a Sales Coach felszínre hozza az Ügyfélben (coachee), jelen esetben a kereskedőben rejlő lehetőségeket a teljesítményük javítása érdekében. A Coaching során a coach segítséget nyújt a célkitűzések meghatározásában, a problémák azonosításában és megoldásában, valamint a személyes és szakmai fejlődés támogatásában.

A SalesCoach, általában segítő kérdésekkel, máskor pedig provokatív kérdésekkel előmozdítja és szélesíti a sales potenciálját. Figyelemmel kíséri az egyéni sales teljesítményt, akár tárgyalásokon is részt vesz, hogy azonosítsa a fejlesztendő területeket, és megerősítse a sikerhez vezető viselkedést.

A Sales Coach és a Sales Coaching nemcsak a számokra összpontosít, hanem az egyéni fejlődésre is komoly figyelmet fordít.

Aktuális blogcikkeinkből

GROW Coaching Modell
GROW Coaching Modell

A GROW modell a vállalkozások növekedési folyamatait és stratégiáit vizsgálja.
GROW Modell Komponensei: 1. Cél (Goal):; 2. Valóság (Reality):; 3. Lehetőségek (Options):; 4. Előre Haladás (Will, Way Forward):.

A GROW modell egy olyan üzleti modell, amely a vállalkozások növekedési folyamatait és stratégiáit vizsgálja. Ez a modell segíti a vállalkozásokat abban, hogy megértsék, hogyan lehetnek hatékonyabbak, és hogyan növelhetik a bevételeiket és a piaci részesedésüket.

Rólunk

A CoachHub Személyes vagy Online, Agilis, Vezetői, Üzleti Coaching szolgáltatás. Személyre szabott Coachingot és szakmai fejlődést teszünk lehetővé. Ebben támogatjuk Ügyfeleinket, hogy hatékonyabban és gyorsabban megtalálják a bennük rejlő lehetőségeket.

Tapasztalt, rutinos, az üzleti életben aktívan működő, Top Coach, Top Manager, vezetői-, szakmai-, üzleti coachokból, valamint személyi fejlesztési szakértőkből álló csapatunkkal támogatjuk a  fejlődést.

A vezetőket segítjük inspiráló vezetőkké történő változásukban, átalakulásukban. Elősegítjük a vezetők eredményességét, elégedettségét, csapataik lojálisabb és kimagaslóbb teljesítményét.

Támogatjuk Céljai gyorsabb elérésében.
Fogadja el a Kihívást. Jutalmazza meg Önmagát!

coach coaching coach hub coach hu online coach

Ne várjon tovább, kezdje el kialakítani saját útját még ma!

14 + 8 =

CoachHub

Kapcsolat

 

Telefon:  +36 (50)-108-2764

Email:  e-mail küldése nekünk

Cím:  HU - 1119 Budapest, Hadak útja 6/A.

CoachHub Hungary - CoachHub.hu

hu_HUHungarian